Whisked Away Bakery – Sweet Treats By Post

Effective Immediately! The bakery is closed.

Moving forward, no more orders will be taken for Whisked Away Bakery.

I have adored your company along the way the last few years. Your support and belief in what I was doing and how I wanted to help people has left me speechless. And feeling loved. But times are changing. I no longer feel the ability to help you in this current capacity so the bakery is closing. I’m not leaving you, I’m just transitioning to something greater.

If you’d like to go to my Facebook page (@JodyWeima), click ‘Follow’ and any changes will be reported there publicly.

I hope our paths will cross again. I’ve really enjoyed spending this time with you and thank you so much for your support and all your orders. It’s meant everything. 

Jody xo

INGAAND PER DIRECT – De bakkerij is gesloten.

Vanaf nu worden er geen bestellingen meer aangenomen voor Whisked Away Bakery.

Ik heb genoten van jullie gezelschap de afgelopen jaren. Jullie steun en geloof in wat ik deed en hoe ik mensen wilde helpen, hebben me sprakeloos gemaakt. En ik voelde me zo geliefd. Maar tijden veranderen. Ik voel me niet langer in staat om jullie te helpen in de huidige hoedanigheid en dus gaat de bakkerij dicht. Wees niet bang, ik verlaat jullie niet, ik ga alleen over naar iets groters.

Als jullie op de hoogte willen blijven, ga dan naar mijn Facebook-pagina (@JodyWeima) en klik ‘Volgen’. Alle veranderingen worden daar openbaar gemaakt.

Ik hoop dat onze wegen zich weer zullen kruisen. Ik heb echt genoten van de tijd met jullie en ik wil jullie hartelijk bedanken voor jullie steun en alle bestellingen. Het heeft alles voor me betekend <3

Jody xo